Over mij


  • Pauline Muller-Hensen
  • Professional Organizer
  • +31 6 514 52 907
  • info@wellorganized.nl

Toen ik destijds over het beroep van professional organizer las, had ik hier nog nooit van gehoord. De beschrijving, mensen helpen om overzicht en structuur te krijgen in hun leven, sprak mij zeer aan. Ook voor mij zijn overzicht en structuur heel belangrijk om goed te functioneren. Het maakt dat ik met een heldere blik naar alles kan kijken en me niet meegesleurd voel door wat er gebeurt.

Bevrijding en opluchting, rust en ruimte

Daarnaast vind ik het heerlijk om met mensen te werken en  mijn kennis en kunde over te dragen. Al 20 jaar ben ik nu professional organizer en nog steeds met veel plezier.  Het is zo mooi om te zien wat het resultaat mensen brengt: bevrijding en opluchting, rust en ruimte. 

Interactie tussen geest en lichaam

Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van mentale gezondheid en voeding (stresscounseling, mental coaching en gewichtsconsulent). Deze opleidingen hebben mij geholpen om een beter inzicht te krijgen in de menselijke geest en de interactie met het lichaam.

Goed georganiseerd

Niet goed georganiseerd zijn (en dit is een persoonlijke beleving) maakt dat het dagelijkse leven moeizaam gaat terwijl je het idee hebt dat het ook makkelijker zou kunnen. Het leidt af van wat je echt belangrijk vindt omdat al het andere al zoveel energie vraagt. 

Betekent dit dat als je huis goed georganiseerd is en het op je werk ook goed geregeld is dat je automatisch rust en ruimte ervaart? Dit kan zo zijn maar hoeft niet.

Van binnen naar buiten, vanuit jezelf

Wil je altijd toegang hebben tot je eigen welbevinden, dan is organiseren van binnen naar buiten de manier om erachter te komen hoe je jouw eigen welbevinden in je leven verankert. Deze methode hanteer ik in alle trajecten die ik geef of het nu om je hoofd, huis of werk gaat. Niet de omgeving is leidend in hoe je het leven ervaart, maar dat ben je zelf.

>