Wie ben ik

Professional organizer

Pauline Muller-Hensen: “Sinds 2000 help ik als professional organizer mensen met het creëren van meer structuur en overzicht in zowel woon- als werkruimtes. Dit doe ik met veel plezier omdat ik zie wat het resultaat mensen brengt: bevrijding en opluchting, ruimte en rust. Voor mij heel herkenbaar. Ik kon als kind bijvoorbeeld geen huiswerk maken als mijn omgeving rommelig was. Niet goed georganiseerd zijn (is een persoonlijke beleving) leidt af van waar het werkelijk om gaat. Het geeft ruis en daardoor prikkels die het welbevinden verstoren. Organiseren van binnen naar buiten hanteer ik  als methode om met jou op een gestructureerde manier overzicht te creëren.

Personal coach

Daarnaast heb ik sinds 2013 verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van mentale gezondheid en voeding (stresscounselling, mentalcoaching en gewichtsconsulent). Deze opleidingen hebben mij geholpen om als personal coach een beter inzicht te krijgen in de menselijke psyché en hoe het lichaam werkt.

De 3 principes

Ondanks de verklaringen, tools, modellen en methodes die soms wel, soms niet hielpen om cliënten beter om te laten gaan met stress, waren al die opleidingen niet helemaal toereikend naar mijn idee en kwamen ze nog niet bij de kern. Door toeval kwam ik in aanraking met de 3 Principes. De inhoud van deze gebruiksaanwijzing voor het leven sprak mij aan door de eenvoud, het universele, het feit dat het geen uitzonderingen kent en de inhoud absoluut niet nieuw is. Het was voor mij alsof alle puzzelstukjes nu op hun plaats vielen. Bij het coachen naar inzicht bieden de 3 Principes met het van binnen naar buiten paradigma een manier om anders om te gaan met wat je in het leven tegenkomt.

Gesprekken en behandeling

Wat ik inzet om je te laten ervaren hoe het anders kan zijn, zijn gesprekken, maar ook, als het toepasselijk is voor jou, een behandeling die leidt tot een helder hoofd waarbij je teruggaat tot je “fabrieksinstellingen” en de rest, alle gedachtespinsels in je hoofd, vervliegt.” Access Bars

Contactformulier