Vergoeding individuele organizing en coaching

Nadat je een vrijblijvend advies hebt aangevraagd door me te mailen, neem ik contact met je op. We plannen een telefonische afspraak waarbij je mij kunt vertellen waar tegen je aanloopt. Natuurlijk kun je me ook rechtstreeks bellen. Vervolgens plannen we aansluitend een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Heemstede in mijn praktijkruimte of op jouw woon- of werklocatie. Besluiten we vervolgens met elkaar door te gaan dan ontvang je van een voorstel voor Personal Coaching en/of Professional Organizing met daarin de offerte en jouw persoonlijke stappenplan. Na akkoord op het voorstel gaat het traject van start.

Tarieven Professional Organizing: kennismakingsgesprek gratis, 72,60 euro per uur incl. btw; reiskosten 0,19 cent per kilometer

Tarieven Personal Coaching: intakegesprek gratis, 87,50 euro per uur excl. btw; reiskosten 0,19 ct per kilometer indien van toepassing

Traject Coaching op Timemanagement: intakegesprek gratis, trajectprijs 3 x 2 uur 525,00 euro excl. btw; reiskosten 0,19 cent per kilometer indien van toepassing; na afsluiting van traject na een maand nog een extra evaluatiemoment van 30 minuten.

*Bovengenoemde tarieven zijn geldig tot 1 januari 2021.

In bepaalde gevallen zijn de kosten fiscaal aftrekbaar of worden deze vergoed.

  • Ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekken als zakelijke kosten als de werkafspraak is gericht op het ondernemerschap. In sommige gevallen is het ook mogelijk om de begeleiding, indien het gaat om stressgerelateerde klachten die kunnen leiden tot uitval, bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te declareren.
  • Werknemers kunnen in veel gevallen gebruik maken van een opleidingsbudget voor werkgerelateerde coaching of deze coaching kan onderdeel zijn van een re-integratietraject. In beide gevallen is er een verwijzing of akkoord nodig van hun leidinggevende of personeelszaken.
  • Particulieren kunnen de kosten fiscaal aftrekken indien de coaching als scholing kan worden aangemerkt die nodig is om kennis/vaardigheden te behouden of verbeteren om inkomen uit arbeid te verwerven of te behouden.
  • Persoonsgebondenbudget (PGB) Indien er een PGB is toegekend voor Individuele begeleiding dan kunnen de diensten van een professional organizer vanuit dit budget betaald worden. Indien je meent vanwege ziekte of beperking in aanmerking te komen voor een PGB, dan kun je deze via je gemeente aanvragen.